STIL SI PERFORMANTA!

 

Acolo unde designul si calitatea sunt prioritare, aceste sisteme de partitionare reprezinta alegerea perfecta.

 
Suntem cei mai buni in domeniu, cu un raport calitate/pret imbatabil.

 

Echipa INTERFINISH ROMANIA 

    Succesul clientilor nostri este si succesul nostru

 
         General Interfinish este o companie deschisa, orientata catre necesitatile clientilor sai. Lucram indeaproape cu toti clientii nostri atat prin consultanta, cat si in timpul procesului de executie. Comunicarea este clara si profesionala; consideram ca este foarte important sa intelegem cerintele clentilor pentru a le putea oferi cele mai potrivite si eficiente produse sau servicii. Oferim solutii noi, practice si inteligente pentru ca si clientii nostri sa beneficieze de avantajele ultimelor evolutii din domeniu.

         Firma General Interfinish a luat fiinta, ca societate comerciala cu capital integral privat, in anul 2001.  Principala activitate a societatii este promovarea pe piata a peretilor amovibili produsi de compania olandeza INTERFINISH. De la infiintare si pana in prezent, a executat o serie de lucrari importante, atat din punct de vedere valoric, cat si din punctul de vedere al profilului utilizatorului.

         Cele mai mari companii care au investit in Romania ni s-au adresat noua pentru a le amenaja sediile de birouri. Un factor decizional in alegerea firmei noastre pentru realizarea compartimenetarilor interioare il constituie faptul ca noi conducem intreaga operatiune pana la cheie, prin aceasta intelegandu-se ca putem asigura, nu numai peretii despartitori, cat si usile de acces in birouri, fie ele din sticla, lemn sau metal.

         Un factor important care pledeaza pentru alegerea sistemului "Interfinish" este usurinta cu care beneficiarul poate sa schimbe in orice moment configuratia spatiilor de birouri in functie de necesitati.

 

(imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare)

 

PRODUSE INTERFINISH + VEZI TOATE PRODUSELE