Detalii sectiune
       PERETI MOBILI

 

PARTHOS: Creat pentru spatiu


        De mai mult de patruzeci de ani, Parthos a fost si este in continuare prim-producator in domeniul sistemelor de pereti mobili, produsele noastre sprijinind din plin imaginatia arhitectilor si a designerilor de interior.

        Acest lucru este valabil mai ales pentru dezvoltarea de solutii flexibile  priviind economia de spatiu pentru centrele de hoteluri, congrese si conventii, scoli, restaurante, centre si cladiri comerciale.

        Compartimentarile se realizeaza punandu-se accentul pe eficientizarea maxima a suprafetelor, oferind in acelasi timp solutii rapide si durabile pentru orice lucrare propusa.

        Suntem deschisi catre clienti, oferind suport atat in timpul procesului de proiectare cat si ulterior dupa finalizarea montajului, acest lucru fiind exemplificat si de faptul ca Parthos a fost unul din primii furnizori care a primit certificarea ISO 9001-2000.

        Peretii mobili de sticla din seria PRESIDENT denota o eleganta aparte.  Ofera nenumarate optiuni practice in dezvoltarea partitionarii ergonomice a spatiului interior primand transparenta in design.

        Particularitatea seriei PALACE este  data de gama extinsa de finisaje disponibile cat si gama larga de inaltimi pentru care pot fi proiectati. De asemenea, la cererea clientilor pot respecta cerintele de izolare fonica cat si rezistenta la foc.

Accesati brosurile aici, sectiunea Information / Download Brochures

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...

 

(imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare)