STIL SI PERFORMANTA!

 

Acolo unde designul si calitatea sunt prioritare, aceste sisteme de partitionare reprezinta alegerea perfecta.


    Detalii sectiune
       PALETA DE CULORI (FINISAJE)

 

        Sistemul de partitii amovibile Interfinish permite montarea de tip mecanic a peretilor din sticla, gips-carton cu vinil sau lemn pe structura din aluminiu anodizat.rostatic

        La cererea clientilor, cadrul structural Interfinish poate fi vopsit cu pudra in camp electrostatic, paleta cuprinzand 205 culori RAL

Astfel ambianta poate fi obtinuta dintr-un joc contrastant dintre peretii plini sau de sticla si structura pe care acestia sunt montati. Se pot integra gamele pentru a se obtine o imagine placuta, linara cu usoare jocuri cromatice, creandu-se atmosfere armonioase sau high-tech.

        Pentru o integrare perfecta, jaluzele cu care se pot echipa peretii de sticla din 2 foi pot fi la randul lor vopsite in aceleasi nuante.

        Un mostrar online de culori RAL se poate vizualiza aici.

 

        Durafort este unul din cei mai buni producatori de tapet din Europa si furnizeaza catre Interfinish tapet din vinil pe baza de hartie de cea mai buna calitate intr-o gama extinsa de culori si texturi. Punem la dispozitial clientului 28 de game ce cuprind 360 de tipuri de tapet, printre care imitatii de panza sau de lemn.

        Este extrem de potrivit pentru finisarea de pereti din gips-carton montati uscat, acesta fiind aplicat din fabrica pe placile de ipsos. Are o aplicabilitate ridicata, fiind creat special pentru spatii publice precum cladirile de birouri, spitale, hoteluri si cladiri guvernamentale. Este foarte rezistent la uzura mecanica precum scamosarea si zgarierea si poate fi intretinut foarte usor. Se poate sterge uscat sau spala cu apa sau agenti slabi de curatare.

        Materialul poate fi tratat cu Bio-Pruf, un puternic agent ani-microbian si anti-fungic, fiind extrem de indicat in medii unde igiena joaca un rol important precum cabinetele medicale, firmele si laboratoarele farmaceutice.

 

        Furnirele naturale Maestro Shinnoki de la Decospan sunt disponibile in mai mult de 150 de nuante si specii de lemn.

        Suportul standard al placilor pe care este aplicat furnirul Shinnoki este MDF-ul, cu o grosime standard de 19 mm si cu o cota a placii de 1220 x 2440.

        La comanda speciala a clientilor suportul furnirului poate fi si ignifug clasa A1 cu grosimi variabile.

        Un mostrar online se poate accesa aici.

 

        Pentru o vizualizare optima a mostrelor va rugam solicitati o oferta si putem stabili o intalnire in cadrul careia putem discuta specificatiile proiectelor Dvs.

 

 

Pentru mai multe informatii, contactati-ne ...

 

(imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare)

 

Finisaje Tapet

Finisaje Lemn

Culori Ral